Cocktails & More

Whats your favourite cocktail?

Cocktails

Taste & Style is een cocktailcateraar die op iedere gewenste locatie cocktails kan bereiden. Van evenementen met een kleine, luxe, cocktailkaart tot zomerfestivals, waar grote hoeveelheden cocktails moeten worden bereid. Met de nodige passie, gedrevenheid en enthousiasme, serveren wij de lekkerste cocktails. Wij zorgen dat de kwaliteit, beleving en hospitality ten alle tijden centraal staan.

Vanaf €550,- (all-in prijs excl. bar) serveren wij 100 cocktails op uw evenement!

Cocktailbar inhuren vanaf €100,-

Het is ons streven om maatwerk te leveren, voor ieder evenement opnieuw. Met uw wensen in ons achterhoofd realiseren wij niet alleen een cocktailbar, maar laten wij de gasten ‘het complete plaatje’ beleven. Onze ervaren en professionele bartenders zorgen voor de ‘Perfect Serve’ door niet alleen de cocktails op de juiste manier te bereiden, maar net dat beetje extra kwaliteit te leveren. Gastvrijheid pur-sang!

Wij beschikken over verschillende trendy, luxe cocktailbars, die van alle gemakken voorzien zijn. Taste & Style kan zodoende op elke gewenste locatie cocktails verzorgen. Denk hierbij onder andere aan (grote) evenementen, bedrijfsopening en -feesten, (thema-) feesten, beurzen en bruiloften.

Naast het verzorgen van de volledige cocktailbar, cocktailshaker en benodigdheden, is het ook mogelijk om alleen een bartender in te huren.

Wij voorzien onze opdrachtgevers graag  van specifieke informatie, dus neem gerust contact met ons op.

 

E-mail

info@tasteandstyle.nl

Telefoon

Mark: 06 - 111 90 371
Bryan: 06 - 285 28 020

Adres

Klarenanstelerweg 5b
6468 EP Kerkrade

Copyright  Website 2019  |  Privacy Policy  |  Disclaimer  |  Site Map