Workshops

Learn & enjoy

Met betrekking tot cocktailworkshops heeft Taste & Style de beschikking over verschillende locaties, waar een volledig ingerichte bar tot uw beschikking zal staan. Daarnaast is het ook mogelijk om een workshop te organiseren op uw eigen locatie. Onder begeleiding van onze professionele bartenders zal aan iedere cursist, op interactieve wijze, de kunst van het maken van cocktails worden bijgebracht.

Vanaf €18,- p.p. bieden wij cocktailworkshops aan (2 cocktails)

Afhankelijk van het aantal personen zullen één of meerdere cocktails worden besproken en worden bereid door onze bartenders. Vervolgens gaan de cursisten zelf aan de slag om zijn/haar perfecte cocktail te bereiden. Wij willen ons enthousiasme graag met u delen, daarom staat het “zelf-doen” centraal in onze workshops.

Tijdens deze workshop zal eerst iets worden vertelt over de geschiedenis van de cocktails. Vervolgens laten wij u kennismaken met een aantal cocktailtechnieken en de kunst van het cocktailshaken. In deze 1,5 uur durende workshop krijgt men een aantal cocktails aangeleerd.

Cocktailworkshops worden door ons gegeven aan groepen vanaf 10 personen met een ongelimiteerd maximum. Het aantal te behandelen cocktails is door u zelf te bepalen, afhankelijk van de beschikbare tijd en mogelijkheden. Uiteraard kan in overleg met u een op maat gemaakte workshop worden georganiseerd.

Klaar om uw eigen cocktails te maken en te genieten van een unieke ervaring tijdens één van onze workshops?